Hypnose vægttab

Har du brug for hjælp til at blive de overflødige kilo kvit? Eller har du gang på gang oplevet, at du har tabt dig blot for at tage det hele på igen efter kort tid? Så kan et hypnose vægttab være den hjælp du behøver.
Ved at hypnotisere dig kan vi gå ind i din underbevidsthed og påvirke psyken så du føler, at din mavesæk mentalt bliver mindre. Mæthedsfornemmelsen påvirkes og du føler dig hurtigere mæt end tidligere. Dermed spiser du mindre uden, at det bliver en svær kamp mod sulten.

Hypnose som hjælpemiddel til vægttab

Det er også muligt at påvirke valget af den mad du føler trang til at spise – ved hypnose kan vi programmere din hjerne til at have lyst til at spise sundere.
Vores hypnoterapeuter forsøger at finde roden til din overspisning. Når vi har afdækket præcist, hvor problemet ligger, arbejder vi med at ændre dine naturlige handlemønstre og vaner og komme igang med et egentligt vægttab. Derved bliver overgangen til din nye livsstil glidende og enkel.

Hvorfor vælge hypnose vægttab?

Grunden til en vægtforøgelse kan være mange og typen af din trang kan variere – overspisning, for meget sukkerholdig mad, trang til fast food eller en falsk mental sult. Uanset hvad baggrunden for din overvægt er, vil vi med hypnose kunne målrette behandlingen til netop dig.
Det at spise er ikke kun en fysisk ting, det er også meget normalt at ”spise med følelserne” – dvs. at hvis du føler dig nedtrykt eller presset har du en tendens til at spise for meget eller forkert.
Ved denne hypnotiske formindskelse af mavesækken sker der ingen fysiske ændringer kun mentale. Mavesækken er fleksibel, så med denne omformning af din underbevidsthed vil der opstå en naturlig formindskelse af maven når mængden af mad nedsættes med dermed følgende vægttab.
Du slipper for de komplikationer der kan være forbundet med kirurgiske operationer, såvel som følgevirkningerne.

Hypnosebehandlinger

Behandlingerne, og antallet af samme, afhænger meget af din situation, og vi tager hver gang udgangspunkt i dig.

Kontakt C-Hypnose

Ring til os på telefon 28 57 20 52 og hør mere om vores behandlinger med hypnose af vægttab. Vi besvarer gerne dine spørgsmål og fortæller mere om hypnose generelt.

Se en kort introduktionsvideo om Carsten Vilhemsen der kan hjælpe dig med dit vægttab her