Styres du af negative tanker?

22-10-2015

Er du din egen største kritiker? Tager du dig selv i at tænke på de dårlige sider af hverdagen frem for de gode?

Negative tanker kan være det første skridt mod en alvorlig psykisk lidelse såsom depression. Det er derfor en god idé at tage sit negative tankemønster alvorligt, og gøre en indsats for at få et lysere blik på livet. Et positivt sind giver dig både et godt helbred, en lettere hverdag og en masse ny og god energi.

Positive tanker kan eksempelvis give dig et bedre immunforsvar og et større overskud. Det lyder måske simpelt at tænke mere positivt, men for mange mennesker er vejen til et positivt tankesæt ikke helt så let. De negative tanker kan støje meget i sindet, og det kan virke næsten umuligt at vende sine tanker fra at være negative til at være positive. Heldigvis er det muligt at få kontrol over dine tanker gennem hypnose og selvhypnose.

Få en gladere hverdag med hypnose

Det er naturligt for kroppen at tænke positivt, men i mange tilfælde kræver det en hjælpende hypnosehånd for at få kontrol over sindet. Der kan være mange grunde til, at du tænker negativt. Du har måske fået en masse nye arbejdsopgaver og oplever stress. Eller der kan være sket nogle ændringer i hverdagen, som har påvirket din underbevidsthed uden, at du har bemærket det. 

Hos C-hypnose kan du få hjælp til at vende dine negative tanker til en mere optimistisk livsindstilling. Hypnose er en meget velegnet og naturlig måde at få adgang til din underbevidsthed. Herfra er det muligt at behandle dine negative tanker og finde de mere positive sider af sindet frem. Du får samtidig også et par gode værktøjer med hjem til selvhypnose, så du lettere kan tage hånd omkring de negative tanker, hvis de dukker op igen. Hypnose er en effektiv metode til at give dig større livsnydelse i fremtiden. Og du fortjener at nyde livet.    

Læs mere om hypnose og hypnoterapi her. Du er også meget velkommen til at ringe til mig, hvis du har spørgsmål. Jeg glæder mig til at høre fra dig.