Slip fri fra din angst

02-12-2015

En orkan af tanker stormer vildt mens bekymringerne suser hurtigt forbi hinanden. Hjernen kører på højtryk og sveden begynder så småt at pible ned ad panden i små dråber. Pludselig er det svært at være tilstede i den aktuelle situation og nuet føles langt, langt væk.

Angst optræder hos mennesket i mange forskellige roller såsom social angst, eksamensangst, OCD og generaliseret angst. Det er en psykisk tilstand, som de fleste har oplevet i løbet af deres liv i mindre eller højere grad. I mange tilfælde optræder angst pludseligt og kun i den konkrete situation, men af og til kan en person udvikle en mere alvorlig form for angst, som kan være direkte hæmmende for personens tilværelse.

Hvad er angst?

Når du oplever angst, er det typisk fordi, at du ikke føler dig tilpas i en konkret situation. Din ubehag giver dig en lyst til at flygte, og din krop slår alarm, hvilket kan resultere i eksempelvis rødme, sved eller vejtrækningsproblemer. Det er en naturlig tilstand for kroppen, som kan kobles til dit overlevelsesinstinkt, da angsten opstår, når du føler, at din eksistens bliver truet. Det behøver dog ikke nødvendigvis at være, hvis du er udsat for livsfare, da angsten i ligeså høj grad kan opstå, hvis du føler, at din personlighed bliver truet, eller at du ikke føler dig tilpas i visse situationer.

Angst kan være en slem psykisk lidelse, som kan have en dårlig indfyldelse på dit sociale liv, arbejde og almindelige gøremål i hverdagen, og derfor bør du tage lidelsen alvorligt og kontakte en professionel psykolog eller hypnotisør. 

Sådan hjælper din hypnotisør dig

Roden til angst befinder sig oftest i underbevidstheden. Af den grund kan det være svært for dig at finde årsagen til din angst på egen hånd. C-hypnotisør kan hjælpe dig med, at få kontakt til underbevidsthed på naturlig måde og derigennem behandle din angstlidelse. I mange tilfælde bygger din angst på tidligere oplevelser, som har lagret sig i dine dybeste sindelag. Hypnose giver mulighed for at dykke ned i dine tankelag, og finde forklaringen på din lidelse. Derefter er det lettere at behandle dine symptomer, så du igen kan vende tilbage til et liv uden angst. 

Hvis du har spørgsmål til behandling mod angst, er du velkommen til at kontakte C-hypnose.