Rygestop med hypnose

Har du prøvet alt for at blive røgfri uden held? Så er et hypnose rygestop en effektiv mulighed for dig.

Forløbet for hypnose rygestop

Når du kommer til C-Hypnose for at modtage hypnose til et rygestop, begynder forløbet med at hypnotisør Carsten og du får en snak om dine rygevaner. Dette er for at ændre netop dine vaner, så du kan blive røgfri.
Herefter vil Carsten forklare dig, hvad hypnose er, så du kan føle dig sikker og tryg, så du har fuldt tillid til det der vil ske.
Carsten kan ved hjælp af arbejdet med din underbevidsthed sørge for, at den nye situation som røgfri, vil føles helt naturlig i din hverdag.

Fordele ved rygestop med hypnose

  • Der bliver færre og færre steder du må/kan ryge.
  • Du vil slippe stressen om at skulle tænke på om du må ryge det ene eller det andet sted.
  • Trangen og vanen er helt væk.

Rygestop og hypnose

Man vil igennem rygestops hypnose opleve, at man ikke vil tage på i vægt på grund af trøstespisning eller lign. Dette er ellers en bivirkning der ofte opleves, hvis man var holdt op uden hjælp eller med andre rygestops hjælpemidler.
Mange oplever ofte ved ordinære rygestop, en trang til noget andet i stedet for cigaretterne, for eksempel mere mad eller slik. Denne trang optræder sjældent på samme måde med hypnose rygestop.
Ligeledes vil du heller ikke føle dig generet eller fristet af at andre omkring dig ryger. Du vil faktisk ikke tænke over, at andre omkring dig ryger. Det vil falde dig helt naturligt at snakke med en der ryger uden, at du føler dig fristet.
Da der er tale om en ændring i din underbevidsthed er der helt andre mekanismer, som sætter ind og der vil være langt mindre bivirkninger end med andre rygestops hjælpemidler.

Behandlinger for rygestop

De fleste kan klare deres rygestop ved hjælp af hypnose med én enkelt hypnosebehandling. Nogle personer har dog brug for 2-3 behandlinger.

Læs mere om hvor vi kan hjælpe dig med dit rygestop her