Samtale med en autoriseret hypnoterapeut

Hypnoterapi er, som navnet antyder, en blanding af hypnose og terapi. Vores veluddannede hypnoterapeuter hos C-hypnose benytter sig af terapeutisk samtale til at finde frem til selve årsagen til den adfærd eller de tankemønstre, der påvirker dig negativt.

Hvad er hypnoterapi?

Hypnoterapi kan beskrives som en afslappet, nærmest trance-agtigt sindstilstand, hvori hypnoterapeuten bruger samtalen som middel til afklaring af problemet samt helbredelse af dette. Det skal dog understreges, at det er DIG, der er i kontrol. Du kan til hver en tid afbryde seancen, hvis du ikke føler dig godt tilpas. Din tryghed og tillid til os har nemlig altid førsteprioritet hos C-hypnose.

Forskellen på en hypnoterapeut (og en hypnotisør)

En hypnoterapeut i stand til at kombinere omstændige psykologiske processer med hypnose for at give dig den optimale behandling. Hypnoterapi giver dig den afslappende behandling af din underbevidsthed i samarbejde med de terapeutiske redskaber fra den psykologiske samtale.

Hypnoterapi trækker både på de klassiske hypnoseteknikker, men også på anerkendte redskaber inden for psykologien. Man får altså det bedste fra to verdener og gennem denne behandlingsform er det muligt, at finde helt ind til problemets kerne, også selvom du måske ikke har været bevidst om, hvad problemet skyldtes i første omgang.

Forløbet ved hypnoterapi

En hypnoterapeuts arbejde består i at agere guide, igennem den trance du er henlagt i. Mange lider under den forestilling, at hypnoterapeuter kan få deres patienter til at gøre ting mod deres vilje – røve en bank, lege fugl, mm., men dette er ikke sandt! Selvom du er i trance, er du hele tiden ved fuld bevidsthed og kan derfor til hver en tid sige fra, hvis hypnoterapeuten foreslår noget, du ikke er komfortabel ved.

Hos C-hypnose, tager vores konsultationer altid udgangspunkt i grundig, personlig samtale mellem hypnoterapeut og patient. Det er vores mål, at få dig til at føle dig i trygge hænder, så du kan give dig hen til hypnosen og dermed opnå de bedste resultater.

Læs mere om Carsten fra C-Hypnose Odense, hypnoterapeut uddannet i hypnoterapi her

Se en kort introduktionsvideo om Carsten Vilhemsen her