Hypnose uddannelse

Overvejer du at blive uddannet hypnotisør? Hos C-hypnose, tæt på Odense, kan du tage en hypnose uddannelse. Vores team af hypnotisører har stor erfaring inden for hypnose og hypnoterapi. Vi er derfor i stand til at undervise dig i hypnose og give dig en fyldestgørende hypnose uddannelse af høj kvalitet.

Hvorfor lære hypnose?

Hypnose og hypnoterapi er to behandlingsformer, som kan bruges til behandling af forskellige lidelser og ubehageligheder som for eksempel angst og stress. Hypnosen hjælper til at åbne op for ubevidste områder, hvorved det bliver muligt at ændre på uhensigtsmæssige tankemønstre eller negative blokeringer. Gennem hypnosen eller hypnoterapien kan de negative tankemønstre erstattes med nye mere konstruktive og gavnlige tanker og indstillinger – som herved giver en helt ny energi. Så hvis du overvejer at tage en uddannelse i hypnose er C-hypnose et godt og professionelt sted at lære.
Hypnose har længe været forbundet med underholdning, og det har i medierne fået et ry for at være mystisk og useriøst. Hos C-Hypnose kender vi til hypnosens muligheder og positive effekter, og vi arbejder derfor på at ændre opfattelsen af hypnose og udbrede kendskabet til de mange positive forandringer, som hypnosen kan udrette.

Hypnoseuddannelse

Hos C-Hypnose nær Odense tilbyder uddannelse vi både inden for hypnose og hypnoterapi.

Hypnose:

Hypnose er en veldokumenteret behandlingsform, hvor man arbejder med menneskets underbevidsthed og åbner op for at kunne ændre på gamle vaner, tankemønstre og blokeringer. Når man arbejder på underbevidsthedens niveau, er sindet meget åbent og modtageligt, hvilket gør én i stand til at tage forandringer til sig og ændre sin livsstil eller sit tankemønster i en mere positiv retning.

Hypnoterapi:

Hypnoterapi er en kombination af terapi og hypnose, hvor man gennem samtale finder ind til kernen af en bestemt adfærd eller tankegang. Hypnoterapi er en meget afslappende behandlingsform, hvor man ligger i en form for trance. Det er hele tiden den hypnotiserede selv, der bevarer kontrollen over samtalen og bestemmer, hvordan den skal forløbe.

Information om hypnose uddannelse

Hvis du ønsker at skifte karriere, eller hvis du har en drøm om at kunne udøve hypnose og hjælpe andre til et bedre liv, så kontakt C-Hypnose nær Odense. Hos os kan du få en professionel hypnoseuddannelse, som kan være starten på en ny og spændende karriere for dig, der brænder for at hjælpe og styrke andre mennesker.
Uddannelsen løber over 5 måneder, hvor der er undervisning 2 dage om ugen.
Pris for hele uddannelsen: 15.000

Kontakt C-Hypnose

Ring til os på telefon 28 57 20 52 og hør mere om vores hypnose uddannelse her på Fyn tæt på Odense. Vi besvarer også gerne dine spørgsmål og fortæller mere om hypnose generelt.