Hypnose og dennes effekt

Ordet hypnose kommer fra det oldgræske “hypnos”, som betyder søvn, idet hypnose opleves som en slags søvnlignende sindstilstand, også kaldet trance. I denne trance vandrer vores tanker frit, og der er lettere adgang til vores underbevidsthed, end når vi er lysvågne.

Hvad sker der under hypnose?

Under en hypnose-seance forsøger hypnotisøren, ved hjælp af suggestion, at påvirke patienten i en positiv retning og fjerne negative blokeringer, angst og stress. Der er ikke noget mystisk over hypnose, der er ingen svingende penduler eller uhyggelige stirrende øjne. Hypnose er derimod en veldokumenteret behandlingsform, der kan bruges i forbindelse med alle former for ønskede forandringsprocesser. Hos C-hypnose har vi bl.a. stor erfaring med hypnose som behandling af stress og depression eller som hjælp til rygestop.

Vil hypnose virke på mig?

Alle behandlinger er særligt skræddersyede til den enkelte patient. Ingen patienter er ens og derfor er det også vigtigt, at du som patient indgår aktivt i processen og sørger for at være ærlig overfor både hypnoterapeuten og dig selv. Det er dog vigtigt at bemærke, at det ikke er alle sygdomme, der kan kureres med hypnose. Lider du f.eks. af skizofreni eller tager følelsesdæmpende medicin, vil du ikke have gavn af hypnose.
Derudover er det også vigtigt, at du er positivt stemt overfor behandlingen, idet negative tanker og mistro kan være skyld i, at du ikke er i stand til at give dig hen til trancen og dermed ikke får det meste ud af hypnosen.

Klik dig ind på netop den form for hypnosebehandling du har behov for hjælp via, og læs nærmere om processen. Og har du nogle spørgsmål omkring hypnose er du altid meget velkommen til at kontakte C-hypnose på telefon 28 57 20 52.

Læs om Carsten Wilhemsen uddannet i hypnoterapi her

Se mere om de mange muligheder med hypnose her