Hypnose mod flyskræk

09-12-2015

Drømmer du om at pakke rejsekufferten og tage på eventyr tværs over Atlanten eller til tropernes varme klima? Men holder din flyskræk dig tilbage for at tage mod nye oplevelser og måske tropiske himmelstrøg?

Flyskræk er en fobi, som hver femte dansker lider af. I mange tilfælde er det følelsen af kontroltab, når flyets hjul letter fra jorden og den store maskine bevæger sig mod skyerne, som er ubehagelig og unaturlig for de fleste. Af den grund er der mange, som aldrig får udlevet deres drøm om eksempelvis at bade i Det Kinesiske Havs krystalklare vand eller udforske de dybeste afkroge af Amazonas. Hos C-hypnotisør hjælper jeg med din flyskræk, så du fremover trygt kan spænde sikkerhedsbæltet, læne dig tilbage i passagersædet og sætte kurs mod fjerne kyster.

Sådan kan hypnose hjælpe dig

I de fleste tilfælde bunder flyskræk i en tidligere oplevelse med at flyve. Det kan eksempelvis være, at du oplevede turbulens som barn, og siden hen har fortrængt det minde. Jeg hjælper dig gennem hypnoseterapi med at dykke ned i din underbevidsthed, hvor du lagrer dit livs minder og oplevelser. Herfra kan jeg, i samarbejde med dig, behandle din flyskræk, så du fremover kan sætte dig ombord på flymaskinen med ro i maven. I visse tilfælde er der også en indirekte årsag til din flyskræk, og af den grund er hypnose særdeles velegnet, da det er lettere at finde frem til årsagen til din flyskræk ved at arbejde i dine dybeste sindelag.

Jeg har kun gode oplevelser med behandling af flyskræk, og mine patienter er altid meget tilfredse med resultatet. Af den grund anbefaler jeg altid en hypnosebehandling, hvis du lider af flyskræk. Det er en simpel behandlingsproces, som består af tre sessioner, hvilket, efter min erfaring, giver det bedste resultat.

Hvis du spørgsmål til din behandling mod flyskræk, er du meget velkommen til at kontakte mig, så vi i fællesskab kan tale om din hypnoseterapi.