C-hypnose i København

C-Hypnose tilbyder professionel hypnose i København. Hypnosen er for dig, der ønsker at ændre på dit tankemønster. Det kan være, du ønsker opnå et vægttab eller et rygestop, eller at du ønsker at kurere migræne, flyskræk eller angst. Vores professionelle team af medarbejdere er klar til at hjælpe dig.

 

Hvem kan hypnotiseres?

Alle mennesker kan hypnotiseres. Men hvis du ønsker at blive hypnotiseret, er det vigtigt, at du kommer til behandlingen med et åbent sind og troen på, at det kan lykkes. Din tro på projektet betyder meget for, at behandlingen får den bedst mulige effekt. Hos C-hypnose har du mulighed for at afprøve om hypnose er noget for dig gennem en prøvehypnosetime i København.

 

Prøv hypnose København

Carsten Vilhemsen som er manden bag C-hypnose, hjælper hver dag en ny person med at få det bedre med sig selv og nå ind i de lag af deres underbevidsthed, som ikke kan nås uden professionel hjælp. På de mange positive tilbagemeldinger, som Carsten får, har Carsten erfaret at der er stort behov for den behandling som C-hypnose tilbyder. Derfor er det nu også muligt at få behandling som bosiddende i København. Se mere om Carsten Vilhemsen og C-hypnose København her.

 

Behandling gennem hypnoterapi

Hypnoterapi er en blanding af hypnose og terapi. Metoden er særligt egnet til at opnå mål, komme dårlige vaner til livs eller ændre negative tankemønstre.

Under hypnoterapien kommer du i en særlig afslappet tilstand, hvor terapeuten guider dig til at kunne arbejde med din underbevidsthed.

Hos C-hypnoses dygtige medarbejdere er du altid i trygge hænder under hypnoterapien. Vi har mange års erfaring med at udføre denne form for behandlinger, og vi vil aldrig få dig til at gøre eller sige noget, som du føler dig utryg ved.

 

Kontakt

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt hypnoseterapi er noget for dig, eller du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte hypnose København for en uforpligtende samtale på tlf. 28 57 20 52. Se vores kontaktinfo og tider her

Se en kort introduktionsvideo om Carsten Vilhemsen her