Hypnose Fyn

Hos C-hypnose på Fyn, beliggende nær Odense, arbejder vi med at udbrede kendskabet til hypnoses positive effekter. Hypnose er en anderkendt og seriøs behandlingsform. Via hypnose opnår du som patient en indsigt ind i din egen underbevidsthed. Ved hjælp af underbevidstheden som indgang kan hyponotisøren eller hypnoterapeuten hjælpe med at omskrive dårlige vaner, åbne op for blokeringer samt fjerne angst og stress.

Hypnose – Fyn og i resten af landet

C-Hypnose skræddersyr behandlingsforløbet til den enkelte person – på den måde er du sikker på, at du er i trygge hænder og at der er taget hensyn til din specifikke situation. Derfor kommer vi også rundt i landet og udfører hypnose. C-Hypnose har hjemme på Fyn, lige udenfor Odense, men vores behandling af hypnose rækker langt ud over Fyn – vi afholder gerne hypnosearrangementer rundt om i hele landet.

Kontakt

Vil du gerne høre mere om hypnose på Fyn eller ved dig selv? Så tag kontakt til C-hypnose og hør hvad vi kan gøre for netop dig.

Da vi er opmærksomme på at hypnose ofte bliver mødt med en del skepsis tilbyder vi introduktionstimer, hvor du sammen med en mindre gruppe, kan afprøve hypnose på egen krop, før du tager stilling til hvorvidt det er noget du vil fortsætte med. Tilmelding til disse hold foregår via vores Facebook, og koster 150 kr.

Lad os sammen arbejde på din problemstilling, så du kan få et bedre liv.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 28 57 20 52 for en uforpligtende samtale om, hvad hypnose er og hvordan den kan hjælpe dig.

Læs mere Carsten Vilhemsen fra C-Hypnose Fyn her, eller se en kort introduktionsvideo om ham