Hypnose er vejen til et varigt rygestop

25-11-2015

Er du træt af at ryge? Og har du svært ved, at stoppe endeligt og leve en røgfri tilværelse?

Det kan være meget vanskeligt for mange mennesker at kvitte cigaretterne. Selvom tobak er blevet dyrere i Danmark, og samfundet konstant advarer os omkring de sundhedsskadelige cigaretter, er den daglige cigaret alligevel en vane, som mange har svært ved at slippe af med. Og det kan der være flere grunde til.

Nikotinen i cigaretter er naturligvis afhængighedsskabende. Men der er typisk også nogle mere psykologiske grunde til, at det kan være svært at tage livets sidste cigaret-sug. Det kan for eksempel være, at du forbinder cigaretterne med at være social på en bar eller café, eller i lang tid har røget en godnat-cigaret, inden du gik i seng.

Hos C-hypnotisør kan vi heldigvis hjælpe dig med at lægge cigaretterne tilbage på tobakshylden, hvis du ønsker det. Hypnose er nemlig både en effektiv, naturlig og velegnet metode til at blive røgfri.

Derfor er hypnose en god behandling

I løbet af din hverdag er du faktisk i trance eller hypnose flere gange. Hypnose er stadiet mellem at sove og at være vågen, og her kan en hypnotisør hjælpe dig med at få kontakt med din underbevidsthed på en naturlig måde. Din underbevidsthed styres mange af de handlinger og rutiner, som du foretager i din dagligdag. Heriblandt dine vaner. Det er således grunden til, at en hypnotisør kan hjælpe dig af med dine rygevaner på en god og naturlig måde for sindet.

En hypnosebehandling tager typisk 1 time og begynder med, at I tager en snak om din holdning til rygning og din lyst til et rygestop. En hypnotisør kan nemlig ikke ændre dine dybeste tanker uden din hjælp. Og det kræver således, at du inderst inde er motiveret for at stoppe med at ryge før, at det egentlig kan lade sig gøre. 

Du er velkommen til at kontakte mig for at tale om den hypnotiske vej mod at blive røgfri. Jeg glæder mig til at høre fra dig og hjælpe dig bryde vanens magt.