Hypnose mod depression

En depression kan vise sig på mange måder, og hvordan man reagerer på forskellige behandlingsmetoder varierer meget fra person til person. Hypnose mod depression kan være yderst effektivt, enten i kombination med medicinsk behandling eller hvis dette ikke har den ønskede effekt.

Hvad er en depression?

En depression kan komme til udtryk på mange måder – følelsen af at være ked af det eller bare tristhed, og en fornemmelse af at livet har mistet enhver betydning. Oplevelser og ting, der før var positive, er nu ligegyldige. Alt er trist og tankerne cirkulerer omkring angst og den ofte medfølgende søvnløshed.
Søvnen, der ellers kan fungere som et afbræk fra bekymrende tanker, bliver i stedet til endnu en bekymring – Hvor fører den en hen, og hvad vil der ske, hvis man flygter ind i søvnens beskyttende verden?

Hvordan kommer man ud af en depression?

Når man er ramt af depression, er det på tide at skabe nogle forandringer i ens liv. Man skal bryde det negative tankemønster som man ofte har fået spærret sig selv inde i. Man må lade lyset fortrænge mørket i sindet, så man kan komme videre og leve livet i bedste forstand.
Dette lyder mere simpelt end det kan syne når man står i situationen – der kan hypnose være et hjælpemiddel til behandling af angst og begynde på rejsen tilbage til et normalt liv.

Hypnose og depression

Hypnose mod depression fungerer som en kortvarig, men meget intens behandlingsform og den kan hjælpe en med at slippe lyset ind.
Hypnose kombineret med en form for kropsterapi som f.eks. rosenmetoden anbefales, da man gennem denne fremgangsmåde ganske langsomt får fodfæste i livet igen.
Metaforisk begynder lyset at trodse mørket, du vil igen se positivt på livet og sove godt om natten.
Det er meget svært at sige nøjagtigt, hvor mange behandlinger der skal til, for både mennesker og depressioner er forskellige, men man vil kunne mærke en forbedring i ens tilstand fra gang til gang.

Se Pias video om hendes behandlingsforløb med hypnose mod depression hos Carsten