C-Hypnose – Århus

Hypnose Århus kan være en yderst effektiv, både som separat behandlingsform, eller hvis dette ikke har den ønskede effekt, i kombination med medicinsk behandling, eller andre behandlingsformer.

Hvad kan hypnose Århus hjælpe med?

Den hypnoterapi vi tilbyder hos C-Hypnose Århus, har vist sig at være effektiv på en lang række områder, enten lidelser eller som behandling til uønskede handlingsmønstre, det være sig

  • Depression
  • Rygestop
  • Vægttab
  • Stress
  • Fobier
  • Fødselsforberedelse
  • Angst

Hvad er hypnoterapi?

Hypnose er en bevidsthedstilstand, hvor sindet er mere modtageligt overfor nye ideer eller forslag. Under hypnose befinder man sig i en behagelig, afslappet trancelignende tilstand, hvor man føler stort nærvær. I denne tilstand, hvor du er afslappet i både krop og sind, har du mulighed for at arbejde med både dit bevidste og ubevidste sind. C-hypnose benytter hypnose i kombination med terapi, og vi har mange års erfaring med denne type af behandlinger.

Hvordan foregår hypnose?

Hos C-hypnose får du altid en grundig indføring i, hvad der skal ske, mens du behandles. Under behandlingen vil hypnoterapeuten guide dig til at få kontakt med din underbevidsthed, så du kan arbejde med de problemer, du oplever.

Du er meget velkommen til at booke en prøvetime i hypnose før du begynder på din egentlige behandling. Du kan booke en prøvetime hos hypnose Århus på vores Facebookside som du finder her

Kontakt

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt hypnoseterapi er noget for dig, eller du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at se mere om Carsten Vilhemsen  fra hypnose Århus her.

kontakt hypnose Århus for en uforpligtende samtale på tlf. 28 57 20 52.

Se vores kontaktinfo og tider her

Se en kort introduktionsvideo om Carsten Vilhemsen her