Hypnosebehandling af flyskræk

Hvis man lider af flyskræk kan en ellers afslappende ferie hurtigt blive en ubehagelig oplevelse – Ja, for nogen er det, at skulle flyve direkte hæmmende. Gennem hypnosebehandling kan du opnå en omkodning af din underbevidsthed, som kan hjælpe dig til at slippe frygten.

Hypnose og flyskræk

Når du skal bekæmpe din flyskræk er hypnose en effektiv metode til dette.
Ved hypnose forsøger vi at ændre den bagvedliggende tankegang der ofte er det som hæmmer. Vi arbejder med at bryde behovet for kontrol eller omforme en tidligere dårlig oplevelse ved at flyve.
Igennem hyponosebehandlingen går vi ind og arbejder med en dårlige oplevelse eller angst som er skyld i din flyskræk. Vi giver dig mentale værktøjer som du kan bruge når flyskrækken opstår, så du bliver i stand til at håndtere situationen og konfrontere din frygt.

Uanset i hvor voldsom grad du lider af flyskræk er der rigtig gode muligheder for at blive skrækken kvit ved hjælp af hypnose.
Disse irrationelle forbier reagerer ofte positivt på hypnosebehandling, da der er tale om en underbevidst reaktion som vi gennem hypnosen kan gå ind og ændre på.
Vi vender simpelthen dårlige oplevelser til gode i underbevidstheden. Så får du med behandling af din flyskræk også muligheden for afsted sydpå og nyde varmen.

Behandling af flyskræk

Ved behandling af flyskræk anbefales der et minimum på tre behandlinger.
Behov kan være individuelle fra patient til patient og afhænger også af graden af din flyskræk.

Se en kort introduktionsvideo om Carsten Vilhemsen her