Behandling af angst

Angst rammer forskelligt fra person til person og derfor er der ikke nogens angst der er ens. Det mest ubehagelige ved angst, er de mange former og symptomer som angsten kan fremkalde, og det ubehag som det medfører. Behandling af angst med hypnose tager udgangspunkt i din angst. Angst kan have forskellige ansigter og kan vise sig som mange typer angst; social angst, eksamensangst, OCD og generaliseret angst mm.

Hvorfor bliver man angst?

Angst som i den psykiske tilstand, har de fleste oplevet i løbet af deres liv i mindre eller højere grad. I mange tilfælde optræder angst pludseligt og kun i den konkrete situation – det bliver oftest først et problem, hvis angsten ikke forsvinder og man udvikler en mere alvorlig form for angst, som kan være direkte hæmmende for ens tilværelse. Angst kan vise sig på mange forskellige måder. Symptomerne kan være hjertebanken, sveden, svimmelhed, åndenød eller ondt i maven. Det kan være i situationer eller opstå pludseligt uden varsel. Angst kan være en slem psykisk lidelse, som kan have en negativ indflydelse på dit sociale liv, arbejde og generelle hverdag. Angst er altså ikke en lidelse man skal tage for givet – derfor bør du kontakt til en professionel psykolog eller hypnotisør for at få behandling af angst.

Behandling af angst – sådan hjælper hypnose

Roden til angst befinder sig ofte din underbevidsthed. Netop derfor kan det være meget vanskeligt at afdække årsagen til din angst på egen hånd. Ved at modtage hypnosebehandling fra C-hypnose, kan vi hjælpe dig med at få kontakt til din underbevidsthed på en naturlig måde og derigennem påbegynde behandlingen af din angstlidelse.
I mange tilfælde bygger din angst på tidligere oplevelser, som har lagret sig i dine dybeste sindelag. Hypnose giver mulighed for at dykke ned i dine tankelag, og finde forklaringen på din lidelse. Derefter er det lettere at behandle grunden eller problemet der fremkalder angsten, så du igen kan vende tilbage til et liv uden angstsymptomer.

Hvis du har spørgsmål til behandling mod angst, er du velkommen til at kontakte C-hypnose på telefon 28 57 20 52.
Vi kan sammen afhjælpe din angst.

Læs mere om Carsten fra C-Hypnose Odense, uddannet i Hypnoterapi her

Se en kort introduktionsvideo om Carsten Vilhemsen her